Lauantaina kävimme Porissa asti viettämässä Kallen veljien kanssa 5-vuotis synttäritreffejä. Omskakas i-pentueeseen kuului neljä pentua, mutta Kallen ainut sisko on siirtynyt jo vuonna 2007 sateenkaarisillalle.

Päivän ohjelmaan kuului ensin treenailua koirien kanssa, jonka lomassa makkaran paistoa. Iltasella vielä saunomista, syömistä ja jutustelua. Emme olekaan ennen tavanneet Kallen Paavo-veljeä, jonka luona treffit olivat, mutta meidät otettiin erittäin mukavasti porukkaan mukaan.

Päivästä tuli pitkä, sillä matkaan lähdimme jo 8.30 ja olimme kotona vasta klo 23. Yösijakin olisi järjestynyt, mutta ehkä sitten ensi vuoden treffeillä! ;) Tosin hieman harkitsen enää Kallen synttäritreffeille lähtemistä... Ajelimme nimittäin Humppilan kautta ja kävimme ostamassa Villelle tarkkaan harkitun ja jo etukäteen katsotun Tikka T3 -kiväärin. Hieman kalliiksi siis tuli ensimmäinen synttärireissumme!


Kalle jaksoi hienosti, vaikka onkin pari viikkoa viettänyt lepoa. Yskää ei ole ollut enää reilu viikkoon. Pellolla oli tosi raskas liikkua, sillä lunta oli ainakin 50 cm, mutta tässä Kalle liitää kuin ohjus markkeerausta noutamaan! Käytettiin Kallelle vielä kuitenkin omia dameja, jottei varmasti mitkään pöpöt tarttuisi.


Mukana treeneissä oli myös 5-vuotias Kelmi flatti. Vasemmalta treenien jälkeen poseeraavat Kalle, Kide, Paavo ja Kelmi.


Synttäripojat synttärikakkuineen: Paavo, Kide ja Kalle.


Maukkaat oli tarjoilut ihmisillekin mm. villisikaa, sorsaa ja fasaania sekä tämä upea täytekakku. Kiitos vaan vielä kerran mahtavan kivasta päivästä!