Viikonloppu vierähti piiiitkästä aikaa Turussa. Siitä olikin jo kaksi kuukautta, kun viimeksi Villen isän luona kävimme. Aikaisemmin ei olla päästy, koska kaikki viikonloput on olleet täynnä ohjelmaa ja kuukausi vierähti Kainuussakin.
Emme olleet ehtineet olla Kalle-papalla kun viitisentoista minuuttia niin olimme nähneet jo neljää sorttia city-riistaeläimiä: kuusi sepelkyyhkyä puhelinlangoilla, rusakko Kallen pihalla n. parin metrin päässä, orava Kallen jalavassa sekä fasaani istua kököttämässä naapurin kannolla. Ja matkaa Turun keskustaan on 5 km...
Perjantaina pikku-Kallea iltalenkittäessä kävimme pikaiseen moikkaamassa Enni-kummityttöä ja katsastamassa Ennin parin viikon vanhan pikkuveljen. Potra poika, onnittelut vielä "Voitosta"!
Lisäksi tuli "lenkkeiltyä" Helin ja Martan kanssa sekä istuskeltua omenapuun alla kuumasta kesäpäivästä nauttien. Kummityttömme Martta (5 kk) olikin kovasti ajatuksissamme koko alku viikon, koska hänellä oli tiistaina sydänleikkaus... Onneksi leikkaus sujui hyvin! Terveisiä vielä rakkaalle Martalle ja pikaista toipumista!
Lauantai-illan kalastelimme merellä Vehmaalla peräprutkullamme. Hieman uhkaavat pilvet varjostivat alkureissua, mutta illaksi tuli upean tyynehkö keli. Juuri kun kala rupesi syömään, niin meiltä loppui menovesi. Jouduin soutamaan kilometrin verran takaisin mökkirantaan... Soutu kävi kuntoilusta, sillä ilta oli harvinaisen lämmin ja pieni hiki tuli pintaan. Vielä kymmenen aikaan illalla oli + 18 astetta lämmintä. Kalareissun päätteeksi pääsimme rentoutumaan valmiiksi lämmitettyyn lauantai-illan mökkisaunaan. Ah!

1249985144_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Villen sisko Heli, kummityttömme Martta sekä Ville nautiskelemassa kuumasta kesäpäivästä.

1249985240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ilta-aurinko Vehmaalla kalastelun lomassa.