Kalle käyttäytyi myöhään eilen illalla todella oudosti. Se oli erittäin levoton vaihtaen lähes koko ajan asentoa tai paikkaa. Aina liikkuessaan se venytteli itseään pitkään ja hartaasti sekä eteen että taakse. Välillä se jäi jäkittämään pylly pystyssä venytysasentoon (kuva yllä) pitkäksi aikaa.

Kalle myös oksensi pari kertaa (juuri pestylle matolle, tietenkin). Oksentelu (ja venyttely?) saattoi johtua ulkona syödyistä kepeistä ja kävyistä... Heittelimme eilen klapikasan varastoon ja koirat touhusivat mukana. Niistä oli jopa apua, kun yksi kerrallaan kantoivat klapeja varastoon.

Klapikasan alta singahti metsämyyrä, jonka Hilda yritti napata kiinni. Sai sitä tölväistyäkin hieman, mutta ei ilmeisesti purrut, koska myyrä jatkoi vauhdilla saappaitteni yli. Kiljuin kuin pikkutyttö! Ville ihmetteli moista käytöstä, kun  minulla on kuitenkin pikkutyttönä ollut jos jonkunlaista jyrsijää lemmikkinä, mutta tuohan olikin villi eläin. ;) Myyrä luikki takaisin klapirippeiden alle ja ilmestyi kotvasen kuluttua taas näkyviin kasan huvetessa. Nyt myyrä sinkaisi Kallen suuntaan. Metsämyyrä ja Kalle seisoivat tovin vierekkäin, eikä Kalle huomannut mitään. Niistä olisi saanut maanmainion valokuvan, jos olisi ollut kamera käsillä!

No, mutta takaisin eilisiltaan... Jatkuvan venyttelyn ja rauhattomuuden johdosta olin tottakai aivan varma, että Kalle saa kohtauksen. En uskaltanut mennä nukkumaan ja valvoinkin n. 01 Kallen tukalaa oloa seuraten. Yritin myös "puhua" kohtausta pois...

Kalle ei onneksi kuitenkaan saanut mitään kohtausta, mutta yön aikana tuli vielä yhdet oksennukset. Paikkaa myös vaihdettiin useasti ja minä tietysti heräsin lähes jokaiseen paikan vaihtoon. Jossain vaiheessa Kalle kummallisesti istua nökötti vaatekaapin ovea vasten, eikä mennyt nukkumaan.

Aamulla Kallelle ei maistunut kuivamuona, mutta leikkelesiivut kelpasivat. Iltapäivästä maistui jo aamuinen sapuska. Nyt venyttelyt ja oksentelut on ohi, mutta väsyneen oloinen koiruus vielä on, paitsi metsälenkillä, siellä se juoksenteli verkkaisesti.

Alla muutama kuva tämän päivän metsälenkiltä. Eilen tuli hieman kuuraa maahan ja aurinkokin on sulostuttanut parin tunnin verran säteillään. Voi kumpa tuo kuura pysyisi edes joulun pyhät!

 
Harmaahapsi Kalle


Hippuli


Eiliset kepit ja kävyt eivät riittäneet, täältä niitä etsittiin lisää...